Gisteren ben ik naar het concert van Angie Stone geweest. Ik hou van Angie Stone, haar muziek en sinds vorig jaar van haar als artieste.

Vorig jaar kreeg ik namelijk het kaartje voor haar concert cadeau. Dat was mijn allereerste concert van haar. Ik was al ruim 20 jaar fan, maar had nooit eerder de gelegenheid gehad om haar te zien optreden.

Het was een verassing. En wat voor één.  Toen ik bij het concert aan kwam en zag dat het Angie Stone ‘s concert was, sprongen de tranen in mijn ogen. Toen ze eenmaal begon, kwamen ze weer op.

 

Wat een feestje

Je hebt artiesten en performers. En deze dame is beiden, fantastische stem, geweldige band en wow wat een feestje. Zo gaaf! Dit was dan ook het beste kado ooit.

Dus toen ze in Den Haag kwam (!) was ik natuurlijk erg blij. In het Paard, dus helemaal goed. Kleine zaal, waardoor je altijd vooraan staat, of soort van.

 

Maarrrrrr… 

Toen begon ze met praten. Ze was schor (!) en ik dacht hè?! ECHT?! Ze is schor en ze treed op?!

Neeeeeee.

Dat kan toch niet?! Waarom gaat ze door? Maar ze ging door, ze trad op, en de show was geweldig.

Was het zo goed als in Londen? Nee. En om eerlijk te zijn, dat zou nooit herhaald kunnen worden. Was het de meest fantastische show die ik ooit heb gezien? Nee.

 

Maar ze wás er wel

Ze stond er. Ze gaf de show, ze bleef na de show voor haar fans en het was een ander soort van top. Haar band is fantastisch. Haar back up vocals geweldig. Zij deden het meeste werk.

En het werkte. Want haar muziek is magisch. Zij heeft iets magisch. Ook als ze schor is.

 

Ze is er. Ze gaat door 

Dus ook al was ze niet in top vorm. Toch is ze fantastisch voor mij. Omdat ze doet waar ze goed in is. Omdat ze het gewoon doet. Ze maakt er het beste van. En ze laat ons, haar klanten, daarmee niet in de steek.

Want ook al was het niet top, ze was er wél. Ze had zich gecommitteerd en ze was er.

Ze vond een oplossing voor haar probleem. Ze gaf niet op, ook al was er tegenslag, en liep het anders.

 

Online life coach- be the ceo of your life - do you go on or stop?

Hoe doe jij dat?

Hoe gaat dat bij jou? Kom jij altijd opdagen als jij jezelf hebt gecommitteerd? Ook al is het lastig, ook al is opgeven veel makkelijker.. en prettiger?!

Want laten we eerlijk zijn, bij ons loopt het ook altijd anders.

  • Heb jij je net voorgenomen deze week ’s avonds niet te werken, krijg je een goed betalende spoed opdracht tussen door.
  • Dacht je net je hardloopschoenen weer aan te trekken deze week, ga je door je enkel.
  • Of er gebeurt iets waardoor jij gaat twijfelen, is dit wel het juiste moment, kan ik dit wel?

Als je ergens voor gaat, dan gá je ervoor

Je maakt een keuze om iets te doen en hoe moeilijk ook, je gaat door. Doorgaan dus maar niet altijd zoals je dacht het te zullen doen. Door ongemak heen kan nodig zijn, of het op een andere manier aanpakken.

Misschien ga je dan minder snel, minder mooi of doe je het met meer effort dan je vooraf dacht te zullen doen, op het moment dat je begon.  Maar je doet het wel. Je komt opdagen en gaat door.

Gaan voor meer succes

Dat maakt voor mij het verschil tussen succesvol zijn en middelmatig. Tussen de CEO van jouw leven zijn en ‘voort leven’.

Want om echt controle te krijgen over je werk en je leven, zal jij dingen anders moeten aanpakken. Anders doen dan je nu doet. En dat is niet altijd makkelijk, noch leuk, maar het is het zó waard.

Wil jij dus echt de CEO of your life zijn, committeer jezelf dan én blijf erachter staan. No matter what. 

 

Be the CEO of your success

Wil jij weten hoe je dat doet? Stuur me een bericht en ik help je de CEO van jouw leven te worden. Ik laat je zien welke stappen jij kunt nemen, en ik help je jouw doel te bereiken. Ik ben net zo’n hard core fan van jou, als ik van  Angie Stone ben.

Want als iemand het verdient om de CEO van jouw leven te worden, dan ben jij dat.

 

E-mail me nu en we gaan samen aan de slag.

Amaze Yourself,

Yvonne

 

P.S. Ik noem het succes en een ander noemt het toegevoegde waarde of voldoening, Het gaat om JOUW definitie van succes, het draait om controle terug pakken zodat jij JOUW leven op JOUW manier kunt gaan leiden. Heerlijk genieten van je werk en je vrije tijd. Wil jij dat ook? Mail me en samen stippelen we jouw stappen uit om daar te komen.

 

Online-life-coach-Online-life-coaching-Life-coaching-online1

Yvonne Dam is een online life coach. Zij helpt succesvolle, ambitieuze mensen aan meer resultaat. Door focus aan te brengen helpt zij je van het gevoel van “altijd moeten” naar “alles kunnen”.  Met als gevolg meer genieten van je leven én je werk. Wil jij direct ervaren hoe je dat doet? Creeer vandaag nog meer ruimte, begin met het verbeteren van je work-life balance. Download <<hier>> de 50 beste tips. 

Yvonne Dam is a performance coach for people who have too little time and crave to take their business to the next level. Through her programs, and VIP coaching, she’s here to help you grow your business further — while making it all feel like a breeze. Getting you to drastically reduce your working hours.      And when she’s not coaching, you can find her indulging in beach walks, and a sparkly glass of champagne.  Stop working 24/7, bring back the fun & ease in your business and get ready for that next level.                                                          Subscribe to our newsletter for weekly inspiration

Write a comment