Ik ben weer terug van vakantie en ook al heb ik het leukste werk van de wereld, vanmorgen had ik geen zin om te beginnen.

Waarom niet? Omdat met het starten van mijn werk, het openen van email en het scrollen door social media ook het gevoel van moeten, van het missen van de boot van druk en stress om de hoek komen kijken.

 

Niemand die zegt wat ik MOET doen

Op vakantie heb ik dat niet dan is het waar eten we en wat eten we en wat zullen we gaan doen. Maar er is niemand die zegt je moet dit doen of als ze dat wel zeggen (vooral als het is, kom hier eten) dan weet ik in ieder geval dat ik dat niét ga doen.

 

Er is geen afleiding

Het wordt allemaal heel simpel gemaakt: er is geen afleiding, geen stemmetjes die me al dan niet via advertenties vertellen wat te doen. Er is wel: samen zijn, tijd om over dingen na te denken, boeken lezen, genieten en spelletjes doen (iemand net zo goed in Uno als ik?). Heerlijk slapen en wakker worden zonder wekker. Rust, Relaxedheid en Vrijheid.

 

Ik kies voor wat ík wil

Waar komt dat nou door? In feite komt het door een aantal dingen. Maar het allerbelangrijkste is dat ik me in de vakantie nergens door laat afleiden. De keuzes worden terug gebracht tot wat ík belangrijk vind, wat ik wil doen en uiteraard in samenspraak met mijn gezin.

 

Herken je dit?

Nu zit ik hier aan mijn bureau en ik weet dat ik dat gevoel van vrijheid van doen wat ík graag doe absoluut wil vast houden. Me niet wil laten afleiden door “wat hoort”, “wat ik zou moeten” en “wat anderen zeggen dat goed voor me is”. Wil jij dat ook? Maar kun je wel wat hulp gebruiken? Laat een emoji achter of comment met tips en ik deel gratis met jou hoe jij dat persoonlijk NU kunt invoeren in jouw leven.

 

 

Online-life-coach-Online-life-coaching-Life-coaching-online1

Yvonne Dam is een online life coach en loopbaancoach. Zij helpt drukke, ambitieuze mensen van het gevoel van “altijd moeten” naar “alles kunnen” door te kiezen voor jezelf. Met als resultaat meer genieten van je leven en je werk. Wil jij inspiratie ontvangen om ook meer te kunnen genieten? Meld je hier aan.

Yvonne Dam is a performance coach for people who have too little time and crave to take their business to the next level. Through her programs, and VIP coaching, she’s here to help you grow your business further — while making it all feel like a breeze. Getting you to drastically reduce your working hours.      And when she’s not coaching, you can find her indulging in beach walks, and a sparkly glass of champagne.  Stop working 24/7, bring back the fun & ease in your business and get ready for that next level.                                                          Subscribe to our newsletter for weekly inspiration

Write a comment