Zuchtend zat ik achter mijn bureau. Ik keek naar de chaos om me heen… een puinhoop. Zowel in mijn hoofd als op mijn bureau. Ik moet nog zoveel dingen doen, en ik wil eigenlijk niet meer. De tranen sprongen in mijn ogen.

 

Wat een rotdag. Het begon vanochtend al. Ik wilde eerder opstaan om even een moment te hebben voor mezelf, maar ik versliep me. Twee kinderen die niet uit bed wilden, dat doen ze anders nooit want dit weekend waren ze gewoon om 6 uur wakker. En een lief die zo de deur uitrende. Het begon dus al met chaos.

 

Dat was wat mijn klant mij vertelde. Ze kon elk moment weer in tranen uitbarsten. Herkenbaar? Voor mij tot een paar jaar terug zeker wel.

 

Een to-do lijst die blijft toenemen, terwijl je eigenlijk alleen nog maar zin hebt om iets voor jezelf te doen.

 

Je denkt verlekkerd aan een rondje sauna, een bad, de kroeg of even helemaal niets. Maar het lijkt maar niet te lukken.

 

Als dit iets is wat jij herkent, heb ik iets gaafs voor jou: een nieuwe en eenvoudige manier om in korte tijd heel veel te doen. De manier die jou echt laat vlammen en korte metten maakt met het uitstaande werk dat je nog te doen hebt.

 

Online life coaching - life coach online - online life coach - meer in minder tijd

 

Het is een eenvoudige techniek die door veel bekende en vooral drukke mensen wordt gebruikt. Denk aan Tony Robbins, die aangeeft dat hij alleen door deze methode te gebruiken in staat is om meerdere bedrijven tegelijk te managen.

 

Wat is het en hoe werkt het? Je leest het hier in het eBook dat ik speciaal voor jou heb gemaakt. Je kunt het gratis downloaden en er direct mee aan de slag.

 

Wil jij ervaren hoe het ook voor jou kan werken? Aanstaande vrijdag is de Amaze Yourself Batch Day en jij kunt GRATIS mee doen. Van 9.15-9.45 openen we gezamenlijk. Om 13.15 sluiten we af.

 

Iedere laatste vrijdag van de maand en iedere tweede maandag van de maand is het “kikkerdag”, de dag waarop je wel aan jouw vervelende klussen toekomt. Schrijf het vast in je agenda en bespaar enorm veel tijd.

 

 

Online-life-coach-Online-life-coaching-Life-coaching-online1Yvonne Dam is een online life coach en loopbaancoach. Zij helpt drukke, ambitieuze mensen van het gevoel van “altijd moeten” naar “alles kunnen” door te kiezen voor jezelf. Met als resultaat meer genieten van je leven en je werk. Wil jij inspiratie ontvangen om ook meer te kunnen genieten? Meld je hier aan.

 

 

 

 

 

Yvonne Dam is a performance coach for people who have too little time and crave to take their business to the next level. Through her programs, and VIP coaching, she’s here to help you grow your business further — while making it all feel like a breeze. Getting you to drastically reduce your working hours.      And when she’s not coaching, you can find her indulging in beach walks, and a sparkly glass of champagne.  Stop working 24/7, bring back the fun & ease in your business and get ready for that next level.                                                          Subscribe to our newsletter for weekly inspiration

Write a comment