Ik heb jarenlang als internationale consultant gewerkt, reizend over de hele wereld en altijd racen tegen de klok. Als je internationaal werkt heb je te maken met verschillende tijdzones die ervoor zorgen dat deadlines nog meer onder druk komen te staan. Tel daarbij op dat ik ook in mijn vrije tijd heel actief was en veel weg, en je hebt de succes formule voor een burn-out.

Altijd rennen en vliegen, geen rust en te weinig echte ontspanning en vooral bezig met wat anderen willen. Dat kwam me duur te staan. Mijn lichaam gaf alle signalen af en pas toen ik slaapaanvallen kreeg (ik viel in slaap tijdens een meeting bij een klant) én ging stotteren, pas toen bleef ik thuis. Maanden had ik nodig om te herstellen. Ook nadat ik ‘beter’ was, vond ik het moeilijk om met mijn energie om te gaan.

relax, tijd, time-management, coach, Yvonne Dam, online coaching, Londen, London, relax, ontspannen, meer tijd,Als ik energie had zei ik tegen alles ja, wat te veel was, en dan zei ik weer nee, wat te saai was. Totdat ik ontdekte wat echt de oplossing is, en waardoor je wel alles kunt doen: ‘Ja zeggen tegen die dingen, die JIJ echt wilt’.

Daarvoor is het nodig dat je weet wat JIJ wilt, zodat je daar op af kunt gaan. Dat weten heel veel mensen niet waardoor ze blijven tobben ook nadat ze een burn-out hebben gehad. Je had dan: ja ik heb een burn-out gehad dus ik moet wel uit kijken. Eigenlijk zeggen ze dan: ik heb mezelf nog steeds geen prioriteit gemaakt.

Inmiddels ben ik veel verder en heb ik een aantal drastische maatregelen genomen voor mezelf. Zo ben ik gestopt als consultant en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ik help mensen nu focussen op wat er echt toe doet zodat ze kunnen genieten van een leven met meer balans.

Ben jij nu ook altijd aan het racen? En kun jij wel wat meer tijd gebruiken? Dan heb ik iets moois ontwikkeld. Op basis van mijn ervaringen heb ik een online training ontwikkeld, die jou helpt aan meer tijd. Je ontvangt ook een stappen plan waarmee je blijvend de balans in je leven kunt herstellen. Zin in meer tijd? Klaar om meer te genieten? Schrijf je nu hier in.

PS het kost je niet meer dan 10 minuten per dag en duurt slechts 4 dagen. Het levert je zeker 60-90 minuten extra op, per dag! Dus registreer je nu. 

 

1 Comment

Write a comment

Leaving too soon! Where to?

Get it done in less time using my Free Book... In five easy steps, I will teach you how to do more in less time and save at least 5 hours per week, all free!