Herken je dat? Je bent de hele dag aan het rennen en ‘s avonds kan je eigenlijk niet anders dan uitgeteld op de bank ploffen. 

Zo moe ben je, weer niet gedaan wat je eigenlijk had willen doen.

Ben jij ook ontzettend druk? En wil je meer ontspannen?

Ik herken dat. Jarenlang ben ik ontzettend moe geweest van alles wat ik van mezelf moest doen. Het werd zo erg dat ik zelfs burn-out raakte. Totdat ik ontdekte wat wel werkt: ja zeggen tegen de dingen die ik graag wil doen. In deze korte video vertel ik meer over de stappen die jij kunt nemen naar meer genieten.

Wil jij ook graag meer tijd? Heb jij zin om die dingen te gaan doen die jij echt leuk vindt? Schrijf je dan nu in voor de online training: Win Tijd en Geniet Meer. In 4 dagen leer jij meer tijd te maken voor de dingen die er echt toe doen. Daarnaast ontvang je een model dat jou helpt de balans blijvend te herstellen in je leven, niet meer rennen wel genieten.

Deelname is gratis, vraagt alleen 10 minuten per dag van je tijd. Het levert je zeker een uur extra op. Doe mee en schrijf je hier in.

 

Write a comment

Leaving too soon! Where to?

Get it done in less time using my Free Book... In five easy steps, I will teach you how to do more in less time and save at least 5 hours per week, all free!