Zorg je wel goed voor jezelf? Haha popt bij jou nu ook direct het beeld op van je moeder? Bij mij dus wel. En toch he? Er is een stemmetje in mijn hoofd dat zegt ja Von, zorg jij wel goed voor jezelf? En als ik eerlijk ben, heel eerlijk, weet ik dat ik soms beter voor mezelf kan zorgen.

 

Nu als ondernemer, maar ook als werknemer, heb ik hart voor mijn werk. Hart voor wat ik doe. Ben ik enthousiast (nu met mijn eigen bedrijf wel 10x enthousiaster dan toen in loondienst) en ga ik hard. Soms erg hard.

 

En dat is het, dat hard gaan.. geeft een enorme kick maar kan me ook leeg trekken. Als ik dan ’s avonds op de bank zit, moe en futloos, dan kijk ik terug en denk ik oh ja.. ik ben er weer in getrapt. Ik weet wat ik moet doen om me beter te voelen. Ik weet welke stappen me helpen om in flow te zijn, en toch energie over te houden. Maar soms vergeet ik dat.

rust, ontspannen, geen stress, heerlijk, voort gaan, ontspannen

Alles afhebben en energie overhouden

Herken je dat? Wil jij ook liever ’s avonds bijna dansend van tafel opstaan, je zo goed en energiek voelen én alles af hebben. Dat kan met een aantal stappen. Stappen, die goed inpasbaar zijn in een druk leven. Heerlijke en leuke stappen. Weet je wat het mooie is? Het gaat erom dat je vaart mindert. Wil je weten hoe? Volg dan de gratis training ‘Win Tijd en Geniet Meer’

In deze training ontvang jij veel waardevolle tips voor het managen van jouw energie. Daarnaast leer jij productiever te werken, zodat je energie overhoudt. En je ontvangt een stappenplan voor het blijvend inrichten van meer balans.

De training kost niets, buiten 4x 10 minuten. De opbrengst is naast een leuk leven ook zeker 1.5 uur extra tijd en veel meer energie per dag. Inschrijven kan hier. 

 

Write a comment

Leaving too soon! Where to?

Get it done in less time using my Free Book... In five easy steps, I will teach you how to do more in less time and save at least 5 hours per week, all free!