Je hebt de laatste tijd veel gewerkt, in een poging om die eindeloze to-do-lijst weg te werken. Ondertussen probeer je ook thuis alles zo soepel mogelijk te laten lopen. 

Dat is niet altijd gemakkelijk. Dat is zeker. Het lijkt wel allemaal samen te komen hè?

 

Voelt je leven als te druk?

Ik snap het, je vraagt je af of dit ooit zal stoppen? Gaat het je ooit lukken om controle te hebben over alles wat moet worden gedaan? Thuis en op kantoor? Vooral op kantoor. Thuis hoef je het tenminste niet alleen te doen. Of zo lijkt het;)   

 
Maar wat als ik je zou vertellen dat er andere manieren zijn?

Dat het mogelijk is om meer controle te hebben. Niet alleen thuis, maar vooral op kantoor. Op een manier dat je werk daadwerkelijk af is én je een avond die laptop niet open hoeft te klappen.

 
Hoe klinkt dat voor jou?  

Misschien begin je nu te denken aan je werk. Dagdromen over veranderingen, zoals minder werken, veel minder werken. Omdat je diep van binnen weet dat het aantal uren dat je nu aan je werk besteedt; het is niet vol te houden. Niet op de lange termijn.

En tegelijkertijd fluistert je grootste angst in je oor: “Minder werken betekent minder inkomen”. Dat betekent minder gemak, minder plezier en veel minder weg gaan. 

Minder werken is dus geen optie voor je?

Ik hoor je, ik begrijp je en ik weet precies hoe jij je voelt. Ik dacht namelijk ook altijd dat hard werken de enige manier was. Dus heb ik veel opgeofferd aan werk. En nu kijk ik terug en denk ik waarom? Was die deadline echt zo belangrijk? Vaak weet ik niet eens meer de naam of de klant van het project waar ik toen zo over aan het stressen was. 

Door voor mijn werk te kiezen, heb ik veel belangrijke dingen gemist. Tijd samen met mijn gezien, en al helemaal tijd voor mij alleen. Totdat ik besloot dat het genoeg was. Ik besloot dat ik er genoeg van had, om altijd tweede plaats te komen. 

Online-life-coach-is-life-hectic-be-the-ceo-of-your-life

Ik besloot om de controle terug te pakken.

Hierdoor, heb ik veel dingen ten goede veranderd.

– Heb ik inkomsten verloren? Verrassend genoeg, helemaal niet. Ik ben zelfs meer gaan verdienen. 
– Heb ik de controle over mijn werk verloren? Integendeel, ik kreeg meer controle en zit er bovenop (als ik dat wil). 
– Heb ik tijd gewonnen? Ja dat absoluut. In het begin was het eng, omdat dit zo nieuw voor me was. Maar geweldig toen het echt voort bleef duren. Ik geniet hier nog steeds van.   

 

Wat zou het voor jou betekenen?

Wat zou het voor jou betekenen, als je minder uren zou kunnen werken, jouw inkomen behouden en meer tijd zouden hebben om thuis te zijn of om gewoon van het leven te genieten? Deel het met mij door deze e-mail te beantwoorden.   

Als je wilt weten, hoe jij het voor jou kunt laten werken? Het antwoord is: word de CEO van je leven. Niet alleen van jouw bedrijf, maar juist van jouw leven. Wil je vandaag nog met deze wijzigingen beginnen? Stuur me een e-mail zodat we direct aan de slag kunnen om jou minder hard te laten werken. 
 

Amaze Yourself,

 

Yvonne

Online-life-coach-Online-life-coaching-Life-coaching-online1

Yvonne Dam is een online life coach. Zij helpt succesvolle, ambitieuze mensen aan meer resultaat. Door focus aan te brengen helpt zij je van het gevoel van “altijd moeten” naar “alles kunnen”.  Met als gevolg meer genieten van je leven én je werk. Wil jij direct ervaren hoe je dat doet? Creeer vandaag nog meer ruimte, begin met het verbeteren van je work-life balance. Download <<hier>> de 50 beste tips. 

Yvonne Dam is a performance coach for people who have too little time and crave to take their business to the next level. Through her programs, and VIP coaching, she’s here to help you grow your business further — while making it all feel like a breeze. Getting you to drastically reduce your working hours.      And when she’s not coaching, you can find her indulging in beach walks, and a sparkly glass of champagne.  Stop working 24/7, bring back the fun & ease in your business and get ready for that next level.                                                          Subscribe to our newsletter for weekly inspiration

Write a comment