Ik heb geen zin om te werken maar ik moet nog zo veel. Ik wil aan van alles werken, maar niet bezig zijn met de dingen die af móeten.

Ik heb zin in, het schrijven van blogs, werken aan mijn doelstellingen voor 2019 en eigenlijk wil ik ook verder in m’n leesboek. Even niet meer zo hard bezig zijn.

 

Maar ik moet nog zoveel werk doen

Helemaal zo aan het einde van het jaar. Zodra ik bedenk wat ik allemaal nog zou moeten doen, gaan de sluizen open. Ik bedenk me niet 1 to-do item, maar wel 10. Gevolgd door nog één en nog één… echt niet te stoppen.

Het einde van het jaar nadert en hoewel ik nog veel te doen heb, gaan mijn gedachten een andere kant op. Ik zit er klaar voor, maar ik dwaal weer af. Ik vecht er tegen want ik moet werken… toch?!

 

Na 3 dagen vechten geef ik het op

Ik laat ontstaan wat wil ontstaan. Ik schrijf, ik geniet en ik ben blij. En mijn werk? Ja dat gebeurt ook. ’s Avonds of tussendoor. Of ik zie in dat het eigenlijk toch niet nu hoefde. Eigenlijk wanneer ik er zin in heb, wanneer het goed voelt.

Wat geniet ik van dit gevoel, van het gaan met de flow. Kan het altijd zo zijn? Voor mij niet, want daarvoor hou ik te veel van direct tastbare resultaten, met de nadruk op direct.

 

Online life coach- Life Coaching online- Life Coach Online - office - Wat doe je als je geen zin hebt om te werken?

 

Wat je kunt doen als je geen zin hebt om te werken en je nog veel moet doen:

  1. Je hebt altijd periodes van inspanning en ontspanning. Niet alleen in de zin van werk/vrije tijd maar ook op je werk. Wie kent het niet? Periodes dat je heel hard werkt, heel veel doet en periodes waarin de boog minder gespannen staat. Zelfs als je nog steeds veel wilt of moet doen, het gaat langzamer. Dat is een natuurlijk proces, net zoals eb en vloed. Accepteer dat en hou er rekening mee. Plan niet constant en altijd je agenda (te) vol.
  2. Geef toe aan die behoefte van meer ontspannen werken. Van even niet standje 300% gaan. Maar terug gaan naar standje 100% of misschien zelfs even 50%. Hoe harder je er tegen vecht, hoe groter jouw behoefte wordt om meer te relaxen. Onderzoek heeft aangetoond dat pauze nemen zorgt voor een toename in jouw productiviteit. Het is dus wetenschappelijk bewezen dat jij toe bent aan een pauze. Dat was vast net het excuus wat jij zocht 😉
  3. Creativiteit ontstaat in periodes waarin je even afstand neemt. Niet bovenop de dingen zit die moeten gebeuren. Aan iets geheel anders werkt of lekker even niet werkt. Zo krijg je nieuwe inzichten of een andere benadering. Dat maakt dat je uiteindelijk beter of vernieuwender te werk gaat met je “to-do” lijst. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat je veel meer gedaan krijgt als je weer enthousiast en met 300% aan de slag gaat.

 

Hoe gaat het met jouw werkdruk?

Ik ben heel benieuwd hoe jij dat ervaart? Lukt het jou –net zoals mij- ook niet om altijd maar 300% te geven. Constant, dag in dag uit. Maar ben je wel gedreven, ambitieus en vind je het leuk om een verschil te maken? Dan heb ik iets gaafs. Iets wat jou gaat helpen om inderdaad meer gedaan te krijgen. Zonder dat jij je overwerkt.

Een heel bijzonder programma dat jou de stappen laat zien en nemen die zorgen voor meer productiviteit. Die jou de balans terug geven in je leven. Een simpel en makkelijk toepasbaar programma dat je laat zien hoe het wel kan.

 

  • Veel bereiken en je niet kapot werken
  • Genieten zonder je schuldig te voelen
  • Kiezen voor jezelf en 2019 jouw jaar maken

 

Je hebt nu de kans om in te stappen met €797,- korting. Omdat ik dit gave programma een upgrade geef! Dat wil ik met jou doen. Daarom kun je live deelnemen aan dit programma voor slechts €100 per maand. Het programma duurt 3 maanden en je krijgt als bonus 1 maand gratis. Je betaalt nu dus geen €997,- maar slechts €200,- In 2019 gaat deze prijs omhoog.

Er zijn 3 manieren om mee te doen, hier lees je alles over het oorspronkelijke programma, dat nu alleen maar beter wordt. Hier meld jij je aan met €797,- korting. Mail me als je vragen hebt.

Ik wens je hele fijne dagen! Zonder (werk) stress.

 

Online life coach - Online life coaching - Life coaching online - Kies voor jezelf en geniet meer met meer tijd, geld en vrijheid - Yvonne Dam Life Coach

Yvonne Dam is een online life coach en loopbaancoach. Zij helpt drukke, ambitieuze mensen van het gevoel van “altijd moeten” naar “alles kunnen” door te kiezen voor jezelf. Met als resultaat meer genieten van je leven en je werk. Wil jij inspiratie ontvangen om ook meer te kunnen genieten? Meld je hier aan.

Yvonne Dam is a performance coach for people who have too little time and crave to take their business to the next level. Through her programs, and VIP coaching, she’s here to help you grow your business further — while making it all feel like a breeze. Getting you to drastically reduce your working hours.      And when she’s not coaching, you can find her indulging in beach walks, and a sparkly glass of champagne.  Stop working 24/7, bring back the fun & ease in your business and get ready for that next level.                                                          Subscribe to our newsletter for weekly inspiration

Write a comment