In minder dan 3 weken ga ik naar Ibiza. Yieha! Naar dat waanzinnige eiland met heerlijk eten, die geweldige natuur en een super fijne sfeer.

Ik ga een weekend naar Ibiza en ik kan niet wachten. Ik zou het liefst vanmorgen daar al wakker zijn geworden. Ik kijk er naar uit. Heb jij ook direct zin in een weekendje weg?

 

Lust om te reizen

Ik heb altijd die drang gehad om te reizen. En daardoor heb ik dan ook behoorlijk wat van de wereld gezien. Voor mij betekent het naar nieuwe plaatsen gaan; het verbreden van mijn horizon en het voelt daardoor altijd vernieuwend. Het komt door het ontdekken van nieuwe plaatsen, andere culturen en nieuwe gewoonten. Je ontmoet nieuwe mensen probeert andere dingen.

Het opent je ogen. Het vertelt je dat er meer dan één manier is om naar dingen te kijken en laat je beseffen dat het ook anders kan. Het inspireert je, maar zonder dat je ervoor werkt en zorgt ervoor dat je ineens niet langer vast zit.

 

Daarom hou ik van reizen

Ik heb altijd veel gereisd, zonder het er altijd expliciet over te hebben. Maar reizen, en alle positieve effecten ervan, vind ik zo leuk. Puur voor mezelf. Puur om te genieten.

Het maakt deel uit van mijn ‘CEO van mijn leven’ bestaan. Het is speciaal om een pauze te nemen en weg te gaan. Ben je het daar mee eens?
Wat betekent weggaan en reizen voor jou? Heeft het voor jou ook zulke positieve effecten?

 

Even er tussen uit

Mijn trip zette me aan het denken en ik realiseerde me, dat ik niet de enige ben, die deze positieve effecten van een pauze ervaart. Van “het er even tussenuit zijn” en een vers perspectief krijgen. Het hoeft niet eens ver te zijn, alleen je eigen comfortzone verlaten, helpt al om iets op een andere manier te kunnen benaderen.

 

Verlaat je comfortzone

Dit weekend voelde ik me niet zo goed. Ja dat heb ik ook nog steeds wel eens, ik ben slechts een mens 😉 Dus dwong ik mezelf om het huis uit te gaan en een strandwandeling te maken. En tot op vandaag, talloze strandwandelingen verder, weet ik niet wat het nou precies is dat een strandwandeling zo effectief maakt. Maar ik weet wel, dat het altijd je hoofd leeg maakt. Alleen al daarom ben ik blij dat ik die wandeling maakte, in mijn achtertuin nota bene.

 

online life coach-be the ceo of your life - want to prolong your weekend?

Iets speciaals

Omdat ik weet hoe we allemaal kunnen profiteren van een pauze. En hoe goed het is om af en toe weg te gaan en nieuwe impulsen te krijgen. Bied ik je nu precies dat aan: een heerlijk weekend weg, met alle bijbehorende voordelen en een extra boost door mijn persoonlijke coaching.

Een kans om er even helemaal tussenuit te zijn, een nieuw perspectief te krijgen en tegelijkertijd jezelf te resetten en te ontspannen.

Vind je het leuk om te reizen? Vind je het leuk om er even tussenuit te zijn? En wil jij tegelijkertijd geïnspireerd worden en jezelf resetten? Dan is dit iets voor jou.

 

Een weekend weg >> speciaal voor jou <<

Een weekend voor jou
Een weekend vol inspiratie
Een weekend met ontspanning
Een weekend waarin jij moeiteloos stappen zet
Een weekend om de tijd stil te zetten en na te denken
Een weekend van geweldige gesprekken en coaching
Een weekend waarin jij je klaar maakt voor meer succes
Een weekend helemaal voor jou alleen, met heel veel ontspanning en tussendoor persoonlijke coaching

 

Laten we 2019 met een knal afsluiten

Met andere woorden, alles wat je uit reizen haalt, heb ik in een geweldig weekend samen gebracht voor jou.

Een weekend voor jou alleen. Een weekend dat ervoor zorgt dat je 2019 afsluit met een knal en 2020 start als nooit tevoren.

Een weekend dat is afgestemd op jouw behoeften, je niet veel tijd kost maar ondertussen wel alles brengt, waar je nu zo naar verlangt.

Dit is jouw reset & relax weekend.

 

Be the CEO of your life

Ik bied je de kans om even een pauze te nemen, zodat jij jezelf een moment kunt resetten en je leven weer kunt inrichten op jouw voorwaarden.

Boek de retraite ” Be the CEO of your life” en voel je geweldig na een break van twee dagen. Jij bent het waard!

Wil je meer weten? Stuur me een e-mail, dan vertel ik je in een persoonlijk gesprek meer.

Ik vertel je dan alles over de makkelijkste manier om opnieuw verbinding met jezelf te maken, door alles wat je overweldigt los te laten. En hoe jij jezelf direct naar jouw volgende niveau brengt.

 

Privé weekend retraite, speciaal voor jou

Ik hoor graag van je. Je hebt maar één e-mail nodig om jouw feestje te beginnen.

Ja, jouw feestje. Ik weet dat heel graag wat tijd alleen wilt hebben. Ik weet dat je wilt ontspannen en voor één keer gewoon over jezelf wilt praten, wat je doormaakt. Wat je plannen zijn, waar je jezelf ziet als de CEO van jouw leven.

Ik weet ook dat waar jij jezelf ziet, niet noodzakelijkerwijs is waar je nu op af stevent. En ik weet dat als je zo doorgaat, je waarschijnlijk eindigt op een plek, waar je niet perse wilt zijn.

 

Hoe stop je wat al loopt?

Het is niet gemakkelijk om dat zelf te doen. Daarom bied ik dit exclusieve weekend speciaal voor jou aan.

Een weekend retraite voor jou persoonlijk maakt dat je het wel kunt doen, Je ervaart dan eindelijk de tijd en krijgt individuele coaching van mij.

Dat helpt je vooruit, stopt jouw uitstelgedrag en laat je beperkende overtuigingen overwinnen. Kortom het helpt jou om los te laten, dat wat je momenteel tegenhoudt om in je volledige potentieel te stappen.

Klinkt goed toch? Het enige dat nu nodig is, is één stapje. Mail mij en zeg ja ik ben geïnteresseerd! Vijf, vier, drie, twee, één en <<klik hier>> vermeld eenvoudig “Ja” in de onderwerp regel en je bent een stap dichter bij een heerlijk weekend weg, alleen voor jou.

Amaze Yourself,

 

Yvonne

P.S. Ik bied dit weekend hier in Scheveningen aan, en ook op andere plaatsen, zoals Ibiza. Heb je een betere plek in gedachten? Stuur me een e-mail en we bespreken alle mogelijkheden.

 

Online-life-coach-Online-life-coaching-Life-coaching-online1

Yvonne Dam is een online life coach. Zij helpt succesvolle, ambitieuze mensen aan meer resultaat. Door focus aan te brengen helpt zij je van het gevoel van “altijd moeten” naar “alles kunnen”.  Met als gevolg meer genieten van je leven én je werk. Wil jij direct ervaren hoe je dat doet? Creeer vandaag nog meer ruimte, begin met het verbeteren van je work-life balance. Download <<hier>> de 50 beste tips. 

Yvonne Dam is a performance coach for people who have too little time and crave to take their business to the next level. Through her programs, and VIP coaching, she’s here to help you grow your business further — while making it all feel like a breeze. Getting you to drastically reduce your working hours.      And when she’s not coaching, you can find her indulging in beach walks, and a sparkly glass of champagne.  Stop working 24/7, bring back the fun & ease in your business and get ready for that next level.                                                          Subscribe to our newsletter for weekly inspiration

Write a comment