Ik weet niet wat het is, maar het maakt me super ontspannen. Het is hier gewoon fantastisch. Het voelt alsof ik weken op vakantie ben geweest, in plaats van een weekend weg.

Vandaag is het dinsdag. Kun jij je het weekend nog herinneren? Heeft het afgelopen weekend ook zo’n impact op jou gehad, als het had op de dame, die bovenstaande woorden tegen me zei? Misschien wel, maar waarschijnlijk niet. Zou het niet geweldig zijn als dat wel zo was geweest? Dat je zo hebt genoten van je weekend, dat jij je nu nóg uitgerust voelt?

Je hebt behoefte aan vitamine Sea

Wanneer ik mensen spreek, die ik een tijdje niet heb gezien vragen ze meestal aan me: “Waar woon je nu? Woon je nog steeds in Londen”?

Dan vertel ik ze dat ik naar Nederland ben verhuisd en nu in het prachtige Scheveningen woon. [Wat overigens Den Haag heet en niet officieel wordt aangeduid als Scheveningen, leerde ik onlangs].

Het strand en de zee blijven me altijd positief verbazen. Naar het strand gaan, is voor mij een directe reset knop. Je voelt je direct lekkerder en lichter. Daarom wordt een verblijf aan het strand ook wel vitamine Sea genoemd. Zou je ook wat van die vitamine Sea effecten willen?

 

Je bent er echt even uit

Gisteren kwam een oude vriendin langs. Zij was ook volledig verrast door het effect van de zee en het strand. “Je bent er direct helemaal even uit. Precies wat ik nodig had, heerlijk” zei ze.

Deze afgelopen maanden, heb ik dit keer op keer gehoord van mijn familie vrienden en klanten. Mijn klanten, die over het hele land verspreid wonen, en naar mij toe reizen in Scheveningen, voor een instant boost en coaching aan het strand.

 
Er komt iets gaafs aan

Omdat ik zelf ook bijna dagelijks ervaar hoe krachtig de uitwerking van het strand kan zijn, en omdat ik er van hou om met deze effecten te werken, ga ik hier meer mee doen. Iets dat echt iets doet, iets speciaals voor jou.

Iets dat je direct helpt om te resetten en ontspannen. Het resultaat? Je voelt je na afloop, meer gefocust, resultaat gericht én je weet hoe je dat gaat bereiken. Dus die stappen om de CEO van je leven te worden, en dan versneld. Blijf me volgen, en ik hou je op de hoogte.

 

online life coach-life coaching online - reset and relax business retreat

 

Een directe energy boost

Heb je nu direct behoefte aan een dergelijke opkikker? Als je dit hebt gelezen en je denkt ja ik kan wel wat van die goede vibes gebruiken, dan heb ik hierbij een aantal tips die je direct kunt toepassen.

1. Ga naar buiten

Wat ik het lekkerste vindt aan het strand, is de wind. Als je buiten loopt langs het strand, dan voelt het alsof de wind, alle niet-helpende gedachten en zorgen, direct uit mijn hoofd blaast. Als ik terugkeer na een strandwandeling, dan voel ik mij helemaal fris.

Misschien heb je geen strand bij je in de buurt ga dan toch even lekker buiten lopen. Het helpt je om lucht door je gedachten te laten gaan.

 

2. Doe een dutje of mediteer

Het klinkt alsof je jouw gedachten even opnieuw mag focussen. Misschien is het wel erg druk in je hoofd, en ben je aan het denken aan alles wat je moet doen en of niet mag vergeten. Erg vermoeiend niet? Dus wat dacht je van een kort dutje?

Sluit je ogen voor slechts 20 minuten en verbeter zo jouw humeur, alertheid en performance. Heb je geen tijd of ruimte om een dutje te doen? Wat dacht je dan van een korte begeleide meditatie? Beiden zorgen voor een re-focus.

3. Ga naar je happy place

Helaas kijk jij nu naar een computer scherm en bevind jij je niet op een mooi strand, met de zon op je gezicht. Niet helemaal hetzelfde. Maar je kunt je wel voorstellen dat jij je daar bevindt.

Visualiseer jezelf op dat schitterende strand, met je voetjes in de zee. Sta jezelf toe om even weg te dromen en om jouw gedachten volledig af te stemmen op het strand. Voelt geweldig niet waar?

Als jij je zo voelt en je wilt dit gevoel vasthouden zoek dan een screensaver van dit strand. Wanneer je dit goede gevoel weer wilt oproepen, kijk je simpelweg naar jouw screensaver.

 

Nothing better than the real thing

Ja, ik weet het: bovenstaande tips helpen, en zijn niet het zelfde als daadwerkelijk heerlijk aan het strand zijn. Daarom ben ik ook iets gaafs aan het voorbereiden zodat jij dit binnenkort zelf kunt ervaren, {relation.firstName}. Een mogelijkheid om jezelf in korte tijd, volledig te resetten en op te laden. Nog even geduld, want het is echt zo de moeite waard.

Amaze Yourself,

 

Yvonne

PS kun je niet wachten tot dat ik je vertel waar dit allemaal over gaat? Wil je nu direct meer resultaat ervaren en in de rol stappen van CEO van jouw leven? E-mail me dan nu en dan maken we een afspraak voor jou focus cool.

 

Online-life-coach-Online-life-coaching-Life-coaching-online1

Yvonne Dam is een online life coach. Zij helpt succesvolle, ambitieuze mensen aan meer resultaat. Door focus aan te brengen helpt zij je van het gevoel van “altijd moeten” naar “alles kunnen”.  Met als gevolg meer genieten van je leven én je werk. Wil jij direct ervaren hoe je dat doet? Creeer vandaag nog meer ruimte, begin met het verbeteren van je work-life balance. Download <<hier>> de 50 beste tips. 

Yvonne Dam

Write a comment

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.